Husqvarna Automower Epos

“Husqvarna Automower Epos is de eerste robotmaaier die kan maaien zonder gebruik van een perimeterdraad. De begrenzings- of perimeterdraad is bij de meeste robotmaaier nodig om dat dan de robotmaaier weet waar hij wel en niet mag maaien.

Husqvarna Automower Epos

Husqvarna heeft nu de Automower 550 Epos ontwikkeld. Deze Husqvarna Automower Epos werkt met een virtuele grensdraad en weet op die manier waar hij wel of niet moet maaien. De Automower Epos staat in verbinding met vele satellieten in de ruimte. Door het baken dat wij op de grond gebruiken kan de Automower Epos zeer eenvoudig zijn toegekende gazon onderhouden.

Door het ontbreken van de grensdraden is het zeer eenvoudig om een Automower Epos flexibel in te zetten. Dit maakt de Automower 550 Epos zeer interessant voor gebruik op sportvelden, bedrijfsterreinen, golfbanen en bedrijfstuinen. Door het gebruik van de Epos technologie is het zeer eenvoudig om het werkgebied van de Automower Epos aan te passen aan de omstandigheden. Met uw eigen smartphone is het kinderlijk eenvoudig om de Automower epos in te stellen waar ter wereld u ook bent.”

Welkom bij Meiburg Tuin- en Parkmachines

Nieuweweg 195
6603 BM Wijchen

Routebeschrijving weergeven
Meiburg Tuin- en Parkmachines