Over ons

Meiburg Tuin- en Parkmachines is een servicegericht bedrijf dat tuin- en parkmachines verkoopt en onderhoudt. Meiburg Tuin- en Parkmachines is een bedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring. In hetzelfde pand aan de Nieuweweg in Wijchen is ook het zusterbedrijf Meiburg Reinigingsmachines gevestigd.

Ondernemerschap

Leo en Dillian Meiburg zijn de trotse eigenaren. Zij hebben een agrarische achtergrond en het ondernemerschap zit hen in het bloed. Ze twijfelden dan ook geen moment toen ze in 2004 het bedrijf in tuin- en parkmachines konden overnemen. Ze verhuisden vanuit het westen naar Wijchen en creëerden een gespecialiseerd, klantgericht bedrijf met een eigen werkplaats.

Betrokken

Bij Meiburg Tuin- en Parkmachines kunt u altijd terecht: of het nu gaat om een reparatie, een nieuwe machine of een andere vraag. Als er een probleem is, wordt dat snel opgelost. Het contact met onze klanten is persoonlijk en laagdrempelig. We kennen de behoeften van onze klanten en bouwen langdurige relaties met hen op.

Bovendien zijn we maatschappelijk betrokken. We steunen diverse lokale initiatieven en we vinden de ontwikkeling van ons personeel belangrijk. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en bijgeschoold.

Wilt u meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? ( Bel ons dan voor een afspraak ). Wij vertellen u graag meer.

Met vriendelijke groet,

Leo en Dillian Meiburg

Team Meiburg Tuin en Parkmachines

Welkom bij Meiburg Tuin- en Parkmachines

Nieuweweg 195
6603 BM Wijchen

Routebeschrijving weergeven
Meiburg Tuin- en Parkmachines